BUITENRITTEN (alleen voor leden)

Afhankelijk van de vraag organiseert No Limits Noordwijk – op beperkte schaal – buitenritten van 1,5 of 2 uur voor gevorderde ruiters. Ook mensen van buitenaf kunnen buiten rijden bij No Limits. Echter hiervoor moeten zij wel 1 keer deelnemen aan een les in de bak om het niveau te kunnen beoordelen. Vervolgens kan d.m.v. losse buitenritten of een 10 uurs kaart gereden worden. De veiligheid staat bij ons voorop. De vaste buitenritten vinden plaats op zondag van 9:15-10:45 (bosrit) of van 9:15 – 11:15 uur strandrit. In de zomermaanden gaan gevorderden lessen met reguliere ruiters ook wel eens naar buiten i.p.v. les in de binnenbak.

Als wij buiten rijden dan stappen we in 12 minuten langs de weg naar het bos. Onze paarden zijn dit gewend. We stappen (waar het zand mul is) en draven (waar de ondergrond goed is) in het bos en passen onze gangen aan conform het niveau van de ruiters.

Met de planning van strandritten (voor gevorderden) letten wij ook op het getij. Wij rijden bij voorkeur met laag water en op tijdstippen dat het niet zo druk is op het strand. Onze paarden zijn gewend aan honden en wind/regen. Behalve bij onweer, gaan onze ritten gaan altijd door.

Als wij op het strand rijden, dan wisselen we stap, draf en, als het niveau van de ruiters het toelaat, galop af. De ritten zijn altijd zeer gecontroleerd en je mag elkaar niet passeren.

Je kan bij ons dressuur lessen combineren met buitenritten. Deze ritten kunnen ook d.m.v. een 10 uren kaart betaald worden waarbij de 10 uren binnen 13 weken opgemaakt moeten worden (d.w.z. 5 ritten van 2 uur in 1 kwartaal).