TEAM INSTRUCTEURS

Als instructrice bij No Limits Noordwijk ZH moet je natuurlijk niet alleen goed kunnen paardrijden en lesgeven, maar ook de paarden goed kunnen trainen, corrigeren en opleiden. Bovendien moet je speciaal opgeleid zijn om te werken met mensen met een beperking. Wat we nog belangrijker vinden dan een goede opleiding is dat je je werk bij No Limits Noordwijk met mensen en paarden met heel veel liefde doet!

Alle instructrices op de manege hebben naast een BHV-diploma de benodigde instructeurs diploma’s én certificaten van de Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG).

Danielle ter Beek

Hallo, mijn naam is Danielle ter Beek en ben gediplomeerd instructeur na het afronden van mijn opleiding in Deurne en behalen van het diploma instructeur dressuur 2e fase in Ermelo. Vanuit mijn liefde en passie voor paarden geef ik sinds 1989 als professioneel en zelfstandig instructrice paardrijles op verschillende maneges en pensionstallen. Iedere dag weer geniet ik volop van het lesgeven. Het maakt mij echt niet uit op welk niveau iemand rijdt, zolang ruiter en paard van het rijden genieten, geniet ik ook!

In mijn vrije tijd rijd ik het liefst met mijn paard Duck, een heel lief paard waar ik ontzettend van geniet!

Ik werk als fulltime instructrice voor No Limits Noordwijk en ben er dan ook bijna iedere dag.

kim67814505_2558620870850002_4297994693892898816_n

Kimberly van Beelen

Even voorstellen … Mijn naam is Kimberly van Beelen. In het najaar van 2019 heb ik mijn instructeursdiploma behaald en naast mijn andere werkzaamheden op stal, geef ik nu ook een aantal reguliere en MV lessen. Ik heb ook mijn opleiding in de zorg en daar heb ik ook veel ervaring opgedaan met onze doelgroep. Met mijn eigen paard Frodo doe ik mee aan cross-, spring- en dressuur wedstrijden. Als dochter van Danielle, hanteer ik dezelfde lesmethode wat voor onze ruiters heel duidelijk is. Naast mijn instructeursopleiding heb ik ook de extra cursus voor gehandicapten paardrij instructie gevolgd.