Antwoorden op veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een LOSSE buitenrit te maken (eenmalig)?

Nee, wij bieden enkel tien rittenkaarten aan voor de buitenrit. Vooraf is het verplicht (indien je nog niet bij ons bekend bent) een proefles in een manege les mee te rijden.

Kan ik mijn paard bij No Limits stallen?

Onze stallen worden volledig gebruikt voor de manegelessen, wat betekent dat er geen plek is voor pension (zowel kort als lang verblijf).

Kan ik een losse simulatorles inboeken?

Ja dat kan. Voor de simulator is er een speciale website waarop er een les geboekt kan worden. Hierop vind je alle informatie en onze boekingssite: www.dressuursim.nl

Kan ik een cadeaubon bestellen voor de simulator?

Dat is zeker mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar lessen@nolimitsnoordwijk.nl en vermeld bij uw aanvraag uw adresgegevens en telefoonnr. De kosten zijn 59,50 euro voor een les van 50 minuten. Na betaling per betaalverzoek wordt de bon dezelfde dag verstuurd (mits het een werkdag betreft).

Kan ik meedoen aan een vrijheidsdressuurles?

Ja, dat kan op het moment dat deze gepland staan. Lessen voor deelnemers van buiten de manege worden aangekondigd op Facebook en Instagram. Deelname is uitsluitend met manegepaarden. De lessen vinden meestal tijdens de vakanties plaats.

Zijn er naast manegelessen ook open activiteiten?

Ja die zijn er. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar ook ruiters van buiten onze manege aan kunnen deelnemen. Zo is er regelmatig een combinatie-clinic op de simulator te volgen en worden er in de zomer vakantiedagen georganiseerd.

Kan ik mij opgeven als vrijwilliger wanneer ik niet op de manege rijd?

Ja dat kan zeker, onze stichting wordt veel ondersteund door vrijwilligers. Afhankelijk van je ervaring met paarden en je wensen kunnen we samen kijken naar welke rol er bij jou past. Minimale eis is dat je zelfstandig kunt werken en regelmatig (het liefst wekelijks op een vast moment) beschikbaar bent. Mail lessen@nolimitsnoordwijk.nl voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Je krijgt daarbij een mooi vest cadeau.

Is er direct plek om te starten met paardrijden bij No Limits Noordwijk?

Omdat er veel vraag is naar paardrijles, is er bij ons momenteel een wachtlijst voor alle lessen. Direct instromen is dus helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk om je in te schrijven voor de wachtlijst. Het inschrijfformulier vind je op onze website hier. Belangrijk is om een goede omschrijving van jezelf te bieden, het aantal jaren rijervaring, leeftijd, beschikbaarheid voor de lessen. Vervolgens krijg je een bevestiging voor welke lessen je op de wachtlijst staat. Ruiters die aanbieden vrijwilliger te zijn hebben voorrang. Als community zonder winstoogmerk zijn we afhankelijk van mensen die regelmatig komen helpen. Beginnende reguliere ruiters worden NIET aangenomen op de wachtlijst. Deze plekken/lesuren hebben we voor onze ruiters met een beperking nodig.

Is het mogelijk om voor de manegelessen een proefles in plannen?

Na inschrijving en plaatsing voor de wachtlijst wachten we tot er een plek vrij is gekomen. Daarna wordt er proefles ingepland.

Hoelang is de wachtlijst voor de paardrijlessen?

Dit verschilt per dag/tijd/les. Daarnaast hebben onze ruiters een doorlopende lesovereenkomst waardoor het niet bekend is wanneer zij opzeggen. Het is dus lastig om in te schatten hoe lang het gaat duren. Voor reguliere ruiters in de 1 uurslessen adviseren we on rekening te houden met in ieder geval een jaar.

Mag ik eens komen kijken bij de lessen?

Bezoek is toegestaan binnen openingsuren. Zo kunt u sfeer proeven en kennis maken met onze manege.  Belangrijk is wel dat u zich houdt aan het bezoekersreglement. Zo is het niet toegestaan om in de stal of paddock van de paarden te gaan. Tijdens de lessen dient er geen onrust rondom de rijbanen te zijn. Wanneer u open schoenen draagt is er alleen toegang mogelijk in de kantine i.v.m. de veiligheid.

Hoe werkt het portaal?

Het portaal is voor onze lesklanten en is ervoor om te kunnen afmelden/aanmelden voor lessen. Bij de nieuwere lesovereenkomst staat het persoonsnummer vermeld op de overeenkomst. Hiermee kan er een wachtlijst worden aangevraagd en vervolgens worden ingelogd. Staat dit nummer niet vermeld op je lesovereenkomst, dan kan deze bij het kantoorpersoneel worden opgevraagd. Kom je er niet uit? Loop dan gerust eens binnen op kantoor om samen te kijken waar het probleem zit.

Voorbeeld persoons nr.: PRS123

Antwoord niet gevonden?

Meer informatie nodig of vragen over No Limits Noordwijk? Neem dan gerust contact op met ons team of stuur een email naar info@nolimitsnoordwijk.nl en we houden je op de hoogte van de voortgang.

Contact

Meer informatie nodig of vragen over NO LIMITS NOORDWIJK? Neem gerust contact op met ons team.

0646782141

info@nolimitsnoordwijk.nl

Elke dag 7:00 - 22:00

Schulpweg 129, 2211 XM Noordwijkerhout