ONLINE KLANTENPORTAAL

Onlangs is het online klantenportaal van ons software pakket Manegeplan in werking gezet. Dit betekent dat er voortaan makkelijk zelf afgezegd kan worden en ook zelf een inhaalles kan worden ingepland. Zo heb je ook zicht op hoeveel inhaallessen je nog hebt staan en wanneer er plaats is om in te halen. Aanvragen voor een inhaalles worden niet automatisch doorgevoerd maar worden eerst nog goedgekeurd door de manege.

Als je lid bent van No Limits Noordwijk, krijg je via de mail een unieke code. Deze begint altijd met PRS. Deze code is je gebruikersnaam. Als je je PRS-code hebt, kan je met deze een inlogcode aanvragen (“Toegang aanvragen”). Vervolgens krijg je via de mail die bij ons bekend is deze inlogcode toegestuurd. Deze is ook niet toegankelijk voor de manege, de PRS-code daarentegen wel. Let op dat de mail in je spambox terecht kan komen.

Als je je toegangscode vergeten bent, dan kan je deze opnieuw aanvragen via de optie “Toegangscode vergeten”.

Lessen zullen uiterlijk 24 uur van tevoren moeten worden afgezegd om deze in het vervolg te kunnen inhalen. Daarnaast kan je een les 8 weken van tevoren afzeggen.

Wil je de les voor de dag zelf afzeggen? Laat het dan wel even weten aan een medewerker van kantoor i.v.m. de indeling van de paarden.

Dit is de link naar het klantenportaal:

https://manegeplan.azurewebsites.net/index.php?id=72191082

 

Voor vragen over het portaal kan je terecht bij Judith via lessen@nolimitsnoordwijk.nl