LEASE EN PAARDEN

Bij NO LIMITS NOORDWIJK kan je ook een paard of pony leasen. Als je leaset, rij je altijd op hetzelfde paard en mag je deze zelf opzadelen en verzorgen. Op dit moment hebben we echter geen ruimte meer voor extra lease klanten.

In principe snijdt het mes bij ons leaseconcept aan twee kanten. Om de pony’s en paarden naast de therapeutische paardrijlessen fit en fris te houden en voldoende afwisseling te bieden, is het belangrijk dat ze regelmatig op niveau door pittige en getalenteerde ruiters of amazones bereden worden. Dat kan zijn tijdens een groepsles of buitenrit en is altijd onder begeleiding van No Limits Noordwijk.

Je kan leasen voor 2 uur in de week. De prijs is afhankelijk van de opties die je kiest maar is gunstiger dan een kwartaal abonnement voor het aantal uren dat je rijdt.

Aangezien het niveau van de pony’s en paarden verschillend is, wordt de indeling bepaald door de leiding van No Limits Noordwijk. We hebben we slechts plek voor een beperkt aantal lease ruiters, omdat niet alle pony’s of paarden hiervoor geschikt zijn.

Als je een pony of paard leaset, ben je zoals hierboven vermeld niet de enige die het berijdt, maar voelt het alsof je je eigen paard hebt, zonder de dagelijkse zorg. Bovendien bouwt de ruiter een band op met een (talentvolle) pony of paard en leer je goed paardrijden tegen gereduceerde kosten. Afwezigheid dient altijd overlegd te worden met de instructeur of bedrijfsleider. We vragen je wel om minimaal 1 uur in de week een minder valide ruiter te begeleiden. Dit is voor lease ruiters verplicht.

Er wordt een leaseovereenkomst afgesloten waarin allerlei bepalingen worden opgenomen zoals de looptijd van de overeenkomst (onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand), stalling en verzorging, kosten van het basis onderhoud van pony of paard (No Limits Noordwijk bij deugdelijk gebruik), kosten harnachement (No Limits Noordwijk bij deugdelijk gebruik), onderhoud harnachement (lessee), aansprakelijkheid en verzekering, etc..

Vind je het leuk om bij ons een pony of paard te leasen? Mail dan het inschrijfformulier Reguliere Ruiter naar info@nolimitsnoordwijk.nl. Er is nog zeer beperkt ruimte voor leasen.